🆕Barre Abs & Booty este o clasa noua si faina de barre, care cuprinde exercitii ce urmaresc modelarea si tonifierea grupelor de muschi abdominali si fesieri. Antrenamentul este construit special pentru a arde o multime de calorii. La aceasta clasa folosim bara de balet, salteaua si unele accesorii, precum: mingea mica si banda elastica.

Cu toate ca in timpul antrenamentului de barre se lucreaza la bara de balet, acesta nu trebuie confundat cu baletul. Clasele de barre sunt clase de fitness, inspirate din balet, cu miscari din pilates si yoga. Baletul este o arta.

Barre Abs & Booty este potrivit pentru orice varsta si nu ai nevoie de experienta, deoarece oricine poate practica acest antrenament. Pentru un abdomen bine definit si un fesier ferm, iti recomandam clasele noi de Barre Abs & Booty.

✅ Barre Abs & Booty 👉 miercuri @ 1️⃣8️⃣ in sala mica.

Rezerva-ti locul la clasele noi, apasand butonul „Book now” sau direct pe https://www.supersaas.com/schedule/Fitland_Satu_Mare/Programari.

Bucura-te de antrenamentele noastre faine intr-o atmosfera energica, prietenoasa si primitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Articolul următor

Antrenamente de dimineata

Dum feb. 21 , 2021
De ce sunt antrenamentele noastre de dimineata asa de faine? Antrenamentele de dimineata ne ajuta sa ne limpezim gandurile si sa ne pregatim pentru toate […]