👉 Ce este antrenamentul Barre Detox Abs?

Barre Detox Abs este antrenamentul ideal pentru a avea un corp curat si plin de energie. Posturile pe care le efectuam in timpul antrenamentului implica rasuciri la nivelul abdomenului, aplecari in fata, spate si lateral, tilturi pelviene, precum si exercitii de intindere a muschilor, stimuland astfel limfa din zona abdominala. Circulatia limfei contribuie la buna functionare a sistemului limfatic, acesta constituind bariera organismului in fata bolilor si infectiilor.

Putem sa spunem ca starea noastra de sanatate depinde de cat de eficient functioneaza sistemul limfatic. Buna functionare a acestui sistem poate fi afectata de un stil de viata haotic, oboseala, stres, alimentatie necorespunzatoare si sedentarism. Activitatea fizica regulata favorizeaza fluxul limfatic. Circulatia limfei depinde mult de miscarile pe care le face zilnic corpul, iar metoda ideala pentru a asigura circulatia acesteia este prin frecventarea claselor de Barre Detox Abs.

De ce sa incerci antrenamentul Barre Detox Abs?

✅ Imbunatateste postura

✅ Previne disconfortul abdominal

✅ Imbunatateste imunitatea

✅ Stimuleaza activitatea glandelor endocrine

✅ Te ajuta sa scapi de toxine

Va asteptam cu drag la clasele de Barre Detox Abs in fiecare zi de joi de la ora 18:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Articolul următor

Clase de Barre Prenatal

Dum feb. 14 , 2021
Dragi Cliente, Acest program de exercitii are numeroase beneficii: Incepand din data de 22.02.2021 introducem in programul nostru de antrenamente clasa de Barre Prenatal. Reduce […]