Nu stiu exact daca majoritatea oamenilor sunt sau nu preocupati de rezolutiile de inceput de an, insa stiu sigur ca pe mine nu ma preocupa deloc chestia asta. Un singur lucru imi propun la inceput de an…sa incerc sa fiu un om mai bun.
Nu imi iese in fiecare an, dar tot incerc sa ma tin de treaba :-).

Daca ar trebui sa fac un top 5 al celor mai comune rezolutii de Anul Nou sunt convinsa ca pe locul 1 ar fi slabitul/ mersul la sala.
Odata cu venirea Noului An oamenii isi stabilesc obiective, dar nu se gandesc prea mult la indeplinirea acestora.

Este foarte usor sa spui “Gata, vreau sa pierd in greutate! De luni ma apuc de sala!”.
Credeti-ma ca am auzit de multe ori asta.
Pentru a pierde in greutate trebuie sa avem obiective structurate si sa stabilim teluri ce pot fi atinse. Daca nu avem obiective clare, motivatia dispare dupa 2-3 luni de antrenament, iar apoi revenim la stilul de viata anterior. Sa nu uitam ca pierderea in greutate necesita exercitii fizice si o alimentatie echilibrata.

Exercitiile fizice practicate in mod frecvent si regulat te ajuta sa pierzi kilogramele in plus, sa mentii greutatea ideala, cresc longevitatea, reduc presiunea arteriala si iti ofera o stare fizica si psihica mai buna.

You can do it!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Articolul următor

Mituri false despre sport

lun ian. 7 , 2019
Sportul este deosebit de important pentru remodelarea siluetei, dar de unde stim ca tot ce citim pe Internet sau auzim de la prieteni este adevarat? […]