0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Ai o viata sedentara si ai decis ca ar fi timpul sa te apuci de sport?
Foarte bine. Insa tot ti se pare imposibil, deoarece esti convinsa ca nu ai timp, energie si bani.
Dar hai sa iti demonstrez ca se poate, la orice varsta, indiferent de conditia fizica si de starea materiala.

Sportul este benefic pentru organism indiferent de varsta. Practicarea unui sport inseamna o stare de sanatate mai buna si numeroase beneficii pentru organism.

Foarte multi incepatori fac greseala de a incepe direct cu antrenamente epuizante. Stiu ca antrenamentele de intensitate crescuta sunt foarte tentante, insa consider ca nu sunt pentru incepatori. De ce? Pentru ca trebuie sa ai o conditie fizica si sa stapanesti deja miscarile de baza. In plus, te poti accidenta foarte usor si sunt sigura ca in ziua urmatoare iti va fi groaza cand te vei gandi ca iar trebuie sa te apuci de antrenament.
Este absolut normal ca vrei sa iti depasesti in fiecare zi limitele, dar nu este nevoie sa te fortezi. Cand simti ca nu mai poti, opreste-te putin, nimeni nu va rade de tine.

Pentru a te apuca de sport nu ai nevoie de echipamente scumpe. Ai nevoie de o imbracaminte de sport lejera si pantofi de sport. Intotdeauna incerc sa subliniez faptul ca nu are rost sa investesti in haine scumpe, deoarece la fel poti sa transpiri si in haine vechi sau second hand.

Nu trebuie sa faci sport zilnic daca nu iti permite timpul si bugetul. Nu trebuie sa iti cumperi abonament cu intrare nelimitata daca nu reusesti sa il si folosesti. Este indicat sa ai chiar si 2 zile de odihna.
Incearca sa iti stabilesti un program in functie de activitatile tale si respecta-l. Probabil ca la inceput totul va parea extrem de greu, insa, consider ca este nevoie doar de putina organizare. Sportul implica disciplina.

Nu mai cauta scuze!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Andrea Vituly
andrea.vituly@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.