Joi este Ziua Porţilor Deschise la Centrul de aerobic FitlandIoana Vladimirescu, 23 octombrie 2012, Informația Zilei Satu Mare

Joi, 25 octombrie 2012, la Centrul de aerobic Fitland este Ziua Porţilor Deschise. Echipa Fitland vă invită să profitaţi de promoţiile acestei toamne şi a pregătit de Ziua Porţilor Deschise un program special şi numeroase surprize. Centrul este situat în municipiul Satu Mare pe strada Rândunelelor nr. 3.

Joi puteţi să vă achiziţionaţi un abonament cu intrare nelimitată la doar 80 de lei şi tot joi puteţi beneficia de o mulţime de discount-uri< 30% reducere la manichiură, 50% la şedinţele de masaj, iar la achiziţionarea oricărui tip de abonament la masaj se beneficiază gratuit de un masaj facial.

Surprizele se ţin lanţ: cumpărând abonament joi primiţi automat un cadou de 3 minute la solar, iar după orele de aerobic e programată o tombolă dotată cu premii pe măsură. Se pun la bătaie două abonamente de aerobic de câte 4 ocazii în valoare de 70 lei, un abonament la solar de 33 de minute – în valoare de 30 lei, două şedinţe de masaj de relaxare oferite de maseurul centrului, Nagy Kalman, în valoare de 60 lei şi o manichiură cu gel oferită de manichiurista Claudia Ionuţ – în valoare de 60 de lei.

De la ora 10 la 11 se lucrează pe arderea grăsimilor şi modelarea corpului, iar de la ora 17 sunteţi aşteptate la gimnastică preventivă pentru coloana vertebrală, exerciţii cu mingea uriaşă, arderea grăsimilor, step aerobic – nivel începători, Zumba şi exerciţii pentru muşchii fesieri şi abdominali. La ora 21 e programată tombola. Mai multe detalii pe www.fitland.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.