0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Dragi Cliente,

Cluburile de fitness din tara noastra s-au asociat si au realizat un document cu masuri pentru redeschidere, pe care l-au propus Guvernului Romaniei.

”Motivatia pentru restartul industriei de health & fitness in fazele incipiente se datoreaza unui fapt extrem de important: sanatatea este esentiala pentru Romania si, in acest moment, industria de health & fitness ia masuri unificate de siguranta si preventie si depune toate eforturile pentru a se asigura ca majoritatea cluburilor de health & fitness sa ramana sigure, fara coronavirus, prin aplicarea tuturor masurilor de igiena, siguranta si dezinfectie pe care situatia le impune”, se afirma in documentul semnat de cluburi precum Stay Fit Gym, World Class, Daimon Club, Downtown Fitness, 4Moving.

Reprezentantii cluburilor au mentionat ca industria de health & fitness doreste sa contribuie la redeschiderea treptata si responsabila a cluburilor si facilitatilor, si ca aceasta industrie este un promotor al protectiei si preventiei, prin rolul major pe care il are in sustinerea sanatatii.

Oficialii cluburilor de fitness propun redeschiderea tuturor centrelor de sanatate si fitness la sfarsitul lunii mai, respectand regulile de igiena.

👉Printre cele mai importante masuri propuse se numara urmatoarele:
✅Un client pe 10 mp
✅Implementarea si monitorizarea unui set de masuri stricte de igienizare si curatenie

Asteptam cu nerabdare vesti noi despre ridicarea restrictiilor.

Pana atunci, sa aveti grija de voi!

Va pup!

Andrea

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Andrea Vituly
andrea.vituly@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.