Articole, Home

Sport dupa sarbatori

Sarbatorile nu aduc doar bucurie si cadouri, ci de cele mai multe ori aduc cu sine si un plus de calorii, pe care unii reusesc sa le tina sub control, insa altii se confrunta cu o drama reala atunci cand se urca pe cantar.

Stim bine cat de important este sa facem miscare regulat, sa respectam mesele principale, sa avem o dieta echilibrata si sa ne hidratam, insa un stil de viata sanatos poate fi o adevarata provocare in mediul cotidian stresat si extrem de aglomerat.

Nu trebuie sa recurgeti la o dieta drastica pentru a reveni la silueta de dinainte de sarbatori. Slabiti cu ajutorul sportului si al unui regim alimentar sanatos.

Mersul la sala trebuie sa intre in rutina saptamanala, de cel putin trei ori pe saptamana. Daca sunteti incepatori este recomandat sa incepeti cu antrenamente mai usoare, chiar daca cele de intensitate crescuta sunt mai tentante. Nu trebuie sa faceti sport pana la extenuare.

Concentrati-va pe crearea unei rutine de antrenament care sa va ajute sa recapatati entuziasmul si incercati sa nu renuntati dupa prima saptamana sau luna.

Health is wealth!

Andrea Vituly

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.