Articole,  Home

Spune “DA” stilului de viata sanatos!

Orice inceput este greu.
Nici la sport nu e altfel. Atunci cand te decizi sa te apuci sa faci miscare, trebuie sa faci si cateva sacrificii.
Omul modern nu prea are chef de sport, cu toate ca vrea sa traiasca sanatos. Degeaba vrei ceva daca nu prea faci nimic pentru a-l obtine.

Daca vrei sa ai un organism puternic, trebuie sa fii constient ca nu il poti ”construi” doar dupa o ora sau o saptamana de sport. Nu miscarea este grea, ci faptul sa iti poti mentine obiceiul sanatos de a practica sport constant. Daca te straduiesti sa faci sport regulat timp de cateva saptamani, ai sanse mari sa faci un obicei din asta si sa obtii rezultatele mult dorite.

Cea mai mare problema este ca nu toata lumea reuseste sa isi faca timp pentru sport.
Poate ca iti este groaza sa iesi din casa atunci cand e frig afara, dar daca poti sa mergi la servici sau sa iesi la o cafea cu prietenele, sunt sigura ca poti sa ajungi si la sport.
Pe timpul verii e foarte usor sa mergi la sala de 3-4 ori pe saptamana, dar s-ar putea ca frigul si vantul puternic sa iti ia cheful de mers la sala. Insa nu trebuie sa nu mai mergi deloc la sport.
Da, poate ca e greu sa iesi din casa atunci cand la televizor merge un nou episod din Suleyman Magnificul, dar trebuie sa reusesti sa te mobilizeti, altfel te vei trezi cu un surplus de 7-8 kg la inceputul primaverii.

Spune “DA” stilului de viata sanatos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.