STRONG by Zumba este un antrenament de tip High Intensity Training (HIT). Miscarile sunt usor de urmat, dar de o intensitate crescuta, perfect sincronizate cu muzica (hip-hop, raggaeton, socca si muzica electronica).
Miscari de intensitate mare (sarituri cu genunchii la piept, jumping jack, burgees, etc) se alterneaza cu cele de intensitate mica (fandari, kickboxing, sarituri cu coarda, etc), astfel ca acest antrenament este accesibil chiar si incepatorilor.

Poate va intrebati care este diferenta dintre Zumba® si STRONG by Zumba®…
Ei bine, trebuie sa stiti ca STRONG by Zumba® este primul program creat de compania ZUMBA FITNESS care nu include miscari de dans.
Antrenamentul este de o intensitate crescuta, astfel ca veti dezvolta rezistenta la efort, tonifia musculatura si imbunatati capacitatea cardiovasculara.
Daca antrenamentele de Zumba® sunt pentru cei ce isi doresc o ora disctractiva, orele de STRONG by Zumba® sunt pentru cei ce isi doresc sa depaseasca limitele.
STRONG by Zumba® sincronizeaza fiecare miscare cu un accent muzical, acesta fiind un factor deosebit de antrenant si motivant.

Etapele antrenamentului STRONG by Zumba® sunt:

• Incalzire
• 3 sectiuni de antrenament de tip cardio de intensitati progresive
• 1 sectiune de antrenament pe saltea care se concentreaza pe lucrul zonei mediene a corpului
• Revenirea dupa efort

Get fit @ FITLAND!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Articolul următor

FITLAND si BIANCO MILANO va scot la inghetata

mar iul. 31 , 2018