Dragi Cliente,

‼dorim sa va reamintim ca abonamentele incheiate in perioada 13 februarie – 13 martie (cu sedinte ramase si valabile) raman active, insa aceste abonamente trebuie folosite pana cel tarziu 15 iulie.

Nu uitati sa va rezervati din timp locul la antrenamentul preferat, apasand butonul „Book now” sau direct aici: https://www.supersaas.com/schedule/Fitland_Satu_Mare/Programari.

Daca aveti o sedinta programata si intervine o modificare in programul vostru, va rugam sa anulati rezervarea cu cel putin 1 ora inainte de inceperea clasei (online).

‼Important!
In cazul neprezentarii la antrenamentul programat, cat si in cazul neanularii in timp util a programarii efectuate, sedinta se considera efectuata si se va lua din abonamentul actual.

👉Daca intampini orice fel de probleme, trimite-ne un mesaj privat pe Facebook Fitland Satu Mare (https://www.facebook.com/fitlandsatumare/) sau ☎ la numarul 0742824247 (Andrea).

Ne vedem la antrenamente!

📫Str.Aurel Popp 20
440012 Satu Mare
www.fitland.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Articolul următor

Clasa speciala de Barre Classic @ 30.07.2020

joi iul. 23 , 2020
Dragi Cliente, A venit timpul sa reluam seriile noastre de clase mai speciale de Barre Classic.De data aceasta, am decis sa va surprindem cu o […]